Bir Grup Arkadaş, World of Tanks Oynamak İçin Ev Yapımı Tank Simülatörü İnşa Etti [Video]

Simülasyon oyunları, pek çok oyunsever için favori kategorilerden bir tanesi. Kimileri TIR, kimileri uçak, kimileri ise tank kullanmaya bayılıyorlar. Bazıları ise bu işi başka bir noktaya taşıyıp, eşi benzeri görülmemiş düzenekler oluşturabiliyorlar. Şimdi sizlere, dünyanın en popüler tank oyunlarından World of Tanks için oluşturulan bir düzenekten bahsedeceğiz.

X’te “MapleKestrel” kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan bir hesap, evine kurduğu World of Tanks düzeneğini gösterdiği bir video paylaştı. Bu video, her açıdan ilginçti. Çünkü oyundaki tankların yön ve hareketlerinden tutun da topun açısı bile oluşturulan düzenek üzerinden kontrol ediliyordu. Çılgın arkadaş grubu, eve bir tank kabini kurmuş diyebiliriz.

İşte World of Tanks oynamak için kurulan düzenek:

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere bir oyuncu, tankın hareketlerini yöneten bir direksiyon kullanıyor. Başka bir oyuncu ise anlayabildiğimiz kadarıyla özel olarak hazırlanan düzeneğe tank mermilerini (pet şişe) yerleştiriyor. Üçüncü bir oyuncu ise namlu ayarı ve ateşleme ile ilgileniyor.

Sosyal medyada beğeni topladı

Bir arkadaş grubu tarafından hayata geçirilen World of Tanks düzeneği, sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekti. Pek çok kişi, kurulan düzeneğe bayıldığını dile getirdi. İşte konuyla ilgili yapılan bazı paylaşımlar:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx