Bütçe dostu CMF Phone 1 için tarih verildi!

Nothing’in alt markası CMF, ilk akıllı telefonu ve yeni giyilebilir ürünleri için tarih verdi. CMF Phone 1, Buds Pro 2 ve Watch Pro 2 olarak adlandırılacak cihazların lansman detayları açıklandı. CMF portföyündeki üç yeni modelin 8 Temmuz’da tanıtılacağı belirtildi.

CMF Phone 1, Buds Pro 2 ve Watch Pro 2 geliyor

Aylardır devam eden söylentilerin ardından CMF nihayet ilk akıllı telefonu Phone 1’in resmi lansmanına hazırlanıyor. Sızıntılara göre Phone 1; 250 dolar civardan başlayan fiyatlarla Nothing Phone’dan 1’den daha uygun fiyatlı olacak.

Turuncu deri ve mat siyah renklerde satışa sunulacak cihaz gücünü MediaTek Dimensity 7200 yonga setinden alacak. Ayrıca 6.7 inç 120Hz ekrana sahip olacak ve 33W hızlı şarj destekli 5000mAh bataryadan beslenecek.

Phone 1’e ek olarak CMF, kablosuz kulaklığın ikinci nesli olacak Buds Pro 2’yi de tanıtacak. Henüz teknik özellikleri hakkında çok fazla detay bulunmuyor, ancak Buds Pro 2’nin selefine göre batarya ve ses kalitesi iyileştirmeleri sunması muhtemel.

Watch Pro 2 akıllı saat de 8 Temmuz’daki etkinlikte görücüye çıkacak. Daha önceki paylaşımlar, Watch Pro 2’nin ilk modelde yer alan kare kadran yerine dairesel tasarımı tercih edeceğini ortaya koydu. Watch Pro 2’nin diğer ayrıntıları da belirsiz.

Tüm yeni CMF cihazları ilk aşamada çeşitli pazarlarda satışa sunulacak. Ülkemize gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx