Cedi Osman’dan eşi Ebru Şahin’e övgüler ve Galatasaray itirafı!

Dünyaca ünlü İngiliz komedyen Charlie Chaplin’in hayatını anlatan tiyatro oyunu, önceki akşam ilk kez Zorlu PSM’de sahneye taşındı. Özgür Daniel Foster’ın Chaplin’i canlandırdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Ebru Şahin-Cedi Osman çifti de vardı.

Basın mensuplarının soruları yanıtlayan Cedi Osman, “Amerika’dan döneli bir ay oldu, sezonu bitirdik. Dinlenmeye başladık” dedi.

“GALATASARAY’I TEBRİK EDİYORUM”

Türkiye’de oynanan futbolu çok beğendiğini söyleyen yıldız basketbolcu, “Galatasaray şampiyon oldu, tebrik ediyorum. Fenerbahçe de çok güzel işler çıkarttı. Basketbolda Fenerbahçe olsun, Anadolu Efes olsun, her sene yüksek seviyelerde oynamaya çalışıyorlar. Bu gerçekten herkes için gurur verici” şeklinde konuştu.

“UZUN YILLAR NBA’DE KALMA PLANIM VAR”

Küçüklüğünden beri Galatasaray sempatisi olduğunu belirten Cedi Osman, “Galatasaray’ı tutuyorum ama bu Fenerbahçe’yi Avrupa maçlarında desteklemiyorum anlamına gelmiyor. Her zaman türk takımlarının destekçisiyim” dedi.

“Türkiye’den herhangi bir takımdan teklif gelse değerlendirir misiniz?” sorusuna ise Osman, “Şu an öyle bir düşüncem yok. Uzun seneler NBA’de kalma planım var, onu gerçekleştirmek istiyorum” karşılığını verdi.

“ÖĞLEN 12 BİLE OLSA EŞİMİN DİZİSİNİ İZLİYORUM”

Yeni projelerin geldiğini söyleyen Ebru Şahin ise “Asla oynamam dediğiniz bir rol var mı?” sorusu üzerie, “Motivasyonu güzel olan, anlatabileceğim duyguları ve hedefleri olan her karakteri oynarım” ifadelerini kullandı.

Cedi Osman, oyuncu eşi hakkında, “Ebru’nun oyunculuğunu çok beğeniyorum. Normalde fazla dizi izlemem ama söz konusu eşimin oynadığı dizi olunca ABD saatinde öğlen 12 bile olsa ekran başına geçiyorum ve eşimi izliyorum” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx