Memur Maaşları Erken Yatacak Mı? Önemli Gelişmeler Var!

Halktv programcısı Ekrem Açıkel, “Halkın Haberi” programında emekli ve memurların maaşlarının bayram öncesi yatırıp yatırılamayacağı masaya yatırıldı.

Açıkel henüz kesinleşmediğini, cumaya kadar değişiklik olabileceğini söyledi.

Açıkel şunları kaydetti:

Kurban Bayramı’na yaklaşırken emekliler ve memurlar için müjdeli haberler geldi. 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde, bayram ikramiyeleri ve maaş ödemeleri ile ilgili detaylar netleşti.

BAYRAM İKRAMİYELERİ

Emeklilere 3 bin lira bayram ikramiyesi verilecek. İkramiyeler, kurumlara göre farklı tarihlerde hesaplara yatırılacak:

– Emekli Sandığı: 10 Haziran
– BAĞKUR: 11 Haziran
– SSK: 12-13-14 Haziran

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emekli maaşları her ayın 17’si ile 26’sı arasında ödeniyor. Ancak, bayram dolayısıyla ödeme tarihlerinde değişiklik olabilir. Geçen yıl Ramazan Bayramı öncesinde yatırılan maaşların, bu yıl Kurban Bayramı için de benzer bir düzenlemeyle ödenip ödenmeyeceği açıklanmadı. Henüz kesin bir tarih belirlenmedi.

MEMUR MAAŞLARI

Memur maaşları her ayın 15’inde yatıyor. Arife günü öncesinde ise 10-14 Haziran tarihleri arasında hesaplara geçmesi bekleniyor. Bu sayede, memurlar bayram öncesinde ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Bayram öncesinde yapılan bu ödemeler, vatandaşların bayram hazırlıklarını rahatça yapabilmelerini sağlayacak. Ekonomik olarak rahatlamayı sağlayacak bu ödemeler, birçok aile için sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx