Popüler Oyundan PEPE Coin ve O 5 Meme Coin’e Destek!

Sanal dünyada yaratıcılığı ve yenilikçiliği teşvik eden bir platform olan Sandbox, Web3 alanındaki varlığını önemli ölçüde genişletti. Bu stratejik hamle, hem bu kripto varlıkların etrafında oluşan canlı topluluklara destek sağlamayı hem de Sandbox’ın Web3 kültüründeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. PEPE coin, SHIB, MEME, DEGEN, DOGE ve BONK gibi popüler meme coin’leri ekosistemine entegre eden Sandbox, yalnızca sunduklarını zenginleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda hem kullanıcıları hem de dünya çapındaki meme coin tutkunları için somut bir değer yaratmayı hedefliyor.

The Sandbox, PEPE coin ve diğer kriptoları entegre etti

 Yaratıcılığı ve yeniliği teşvik eden sanal dünyasıyla tanınan Sandbox, önde gelen birkaç meme coin’i satın alarak Web3 alanındaki ayak izini önemli ölçüde genişletti. Bu stratejik hamle, Sandbox’ın Web3 kültürü içindeki konumunu sağlamlaştırırken, bu kripto varlıklar etrafında inşa edilen canlı topluluklara verilen desteği güçlendirmeyi amaçlıyor. Kripto para birimleri ve internet kültürü arasındaki eğlenceli bir kesişim noktasını temsil eden meme coin’ler, genellikle viral olan internet fenomenlerinden veya trendlerden ilham alır.

Her bir coin, kripto para piyasasındaki kripto varlıkların çeşitliliğine katkıda bulunan benzersiz bir topluluk ruhunu ve hikayeyi bünyesinde barındırır. The Sandbox’ın portföyde yer alan meme coin’lerden biri, ikonik “Pepe the Frog” memesine saygı duruşunda bulunan PEPE. DOGE ise, internette popüler hale gelen “Doge” Shiba Inu memesinden ortaya çıkan bir kripto para birimi. SHIB, BONK, MEME ve DEGEN dahil olmak üzere bu coin’ler kökenleri ve işlevleri bakımından farklılık gösterse de, merkezi olmayan ağlar içerisinde kullanıcı etkileşimini ve yaratıcılığı teşvik etme gibi ortak bir hedefe sahip.

Fiyatlarda son durum nedir?

Şu anda 0,00001149 dolara işlem gören ve 940,1 milyon dolarlık işlem hacmine sahip olan PEPE, arz dinamikleriyle yatırımcıların ilgisini çeken deflasyonist bir model sunuyor. Öte yandan 0,1245 dolardan işlem gören ve 959,1 milyon dolarlık işlem hacmine sahip DOGE, meme’den ana akım varlığa dönüşümünü yansıtarak, yaygın olarak tanınan ve kullanılan bir kripto para birimi statüsünü koruyor.

Diğer meme coin’lerle benzer şekilde portföyde yer alan MEME, farklı meme’leri temsil eden benzersiz “Memetic Asset mToken’ları” oluşturma, ticaret yapma ve takas etme imkanı sunan Meme.com platformuna güç veren bir diğer meme coin. Memecoin’in (MEME) fiyatı bugün 0,01797 dolar seviyesinde olup 24 saatlik işlem hacmi 43,5 milyon dolar. Bu, son 24 saatte fiyatın %0,30 arttığını gösteriyor.

Meme coin sektörü yükselişte

Benzer şekilde, popüler bir Farcaster kanalında bir ödül tokenı olarak başlayan ancak geliştiriciler, yaratıcılar ve meraklılar arasında takipçi kitlesi kazanan DEGEN de şüphesiz öne çıkan bir diğer meme coin. Toplam arzı, zaman içinde aktif topluluk katılımcılarına airdrop ediliyor. 0,00001847 dolara işlem gören ve 422,9 milyon dolarlık işlem hacmine sahip SHIB ise, LEASH ve BONE gibi yan tokenlar aracılığıyla etkisini genişleten küresel bir fenomen haline geldi. Her bir coin, topluluk odaklı varlıkları ortamına entegre etme vizyonuna sahip Sandbox’ın hedeflerine benzersiz bir şekilde katkıda bulunuyor.

57,89 milyar dolarlık toplam piyasa değeriyle meme coin sektörü, potansiyel yatırım getirisi nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. DOGE, SHIB ve PEPE gibi önde gelen meme coin’ler, önemli fiyat artışları göstererek, yatırımcıların meme’lerden ilham alan kripto varlıklara olan ilgisini vurgulamakta. Ancak Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ethereum’un kurucu ortaklarından Vitalik Buterin, ünlülerin desteklediği meme coin’lerin speküle dayalı yapısı konusunda uyarılarda bulunarak, kripto ekosisteminde sürdürülebilir finansallaşmanın ve kalıcı değer yaratmanın önemini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx