Türkiye Hayat Emeklilik’ten “Çiftçime BES” ürünü

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Hayat Emeklilik, toprağa can veren çiftçilerimizin geleceğini “Çiftçime BES” ile güvence altına alıyor. Çiftçime BES, hasat dönemine göre birikim yapabilme imkanın yanı sıra ara verme kesintisi ve peşin giriş aidatı olmaması ile öne çıkıyor.

Çiftçime BES ile çiftçiler faizli ve faizsiz fon seçenekleri ile birikim yaparken yüzde 30 devlet katkısından faydalanıyor. Çiftçime BES’de aylık olarak yatırılan her 450 lira, yüzde 30 devlet katkısı ile 585 lira olarak değerleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak, Türkiye’nin geleceğinin tarım, tarımın geleceğinin ise canla başla toprağı işleyen çiftçiler olduğunu ifade etti.

Çakmak, “Ülkemizde sürdürülebilir tarımın devamlılığı için tüm gücümüzle çiftçimizin arkasında durmaya devam ediyoruz. Tarım sigortalarına verdiğimiz desteğimizi şimdi çiftçilerimize sunduğumuz BES planı ile güçlendiriyor, geleceklerini güvencemiz altına almaktan mutluluk duyuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

ÇİFTÇİYE ÖZEL ÖDEME PLANI

Çiftçime Ben’de katkı payı ödemeleri, aylık ödeme planına ek olarak 3 aylık, 6 aylık veya yıllık olarak yapılabiliyor. Ayrıca tercihe göre katkı payı tutarı banka hesabından ya da kredi kartından her ay düzenli olarak tahsil edilebiliyor.

Çiftçime BES indirimli checkup hizmeti, diş ve göz sağlığı hizmetleri ve optik indirimlerin yanı sıra akaryakıt indirimi gibi birçok yaşam kulübü ayrıcalıklarından faydalanma imkanı da sunuyor.

Türkiye Hayat Emeklilik’in “Çiftçime BES” ürününden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı çiftçiler faydalanabiliyor. Ürün ile ilgili bilgi Ziraat Bankası şubelerinden alınabiliyor.

KAYNAK: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx