Derbi sonrası Fenerbahçe’de planlar değişti! Ali Koç’tan İsmail Kartal kararı

Başkan adayı Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde, ‘camianın çocuğu’ devrinin biteceğini söyleyip Jose Mourinho’yu takımın başına geçireceğini açıklamıştı. Ali Koç’un da sportif direktör Mario Branco aracılığıyla Mourinho, Conte ve Pioli ile temasa geçtiği kaydedilmişti.

JOSE MOURİNHO’DAN AL-ITTİHAD’A RET

Aziz Yıldırım’ın teknik direktör adayı olan, Beşiktaş ile de görüşmelerde bulunan dünyaca ünlü çalışıtırıcıya Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad da teklif yaptı. Marcelo Gallardo ile yollarını ayıracak olan Sarı-Siyahlılar’ın, astronomik bir maaş ile Jose Mourinho’nun kapısını çaldığı belirtildi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Mourinho, Avrupa’da kariyerine devam etmek istediği için bu teklifi geri çevirdi.

‘YA FENERBAHÇE YA DA NAPOLİ’

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport, sayfalarında teknik direktör Stefano Pioli ile ilgili geniş bir habere manşetten yer verdi. Milan’dan ayrılacak olan 58 yaşındaki çalıştırıcı için iki muhtemel adres olduğu belirtildi. Haberde, Pioli’nin Fenerbahçe ve Napoli ile ciddi şekilde görüştüğü iddia edildi. İtalyan hocanın Milan ile sözleşmesini feshettikten sonra kararını vereceği kaydedildi.

‘OYUNCULARIN MORALİ BOZULDU’

İsmail Kartal, Galatasaray galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada isim vermeden Aziz Yıldırım’a sitem ederek, “Seçimlerle ilgili hocalar konuşuldu, oyuncuların morali bozuldu. Bunu düzeltmek için idmanı iptal edip farklı organizasyon yaptık. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum. Derbi öncesi bir hocayla ilgili açıklamalar Fenerbahçe’ye yakışmaz” demişti.

ALİ KOÇ’TAN İSMAİL KARTAL KARARI

En azından Ali Koç cephesinde planlar değişecek gibi görünüyor. Başkan Koç’un, İsmail Kartal’ın tüm olumsuzluklara rağmen takımı derbi maçına çok iyi motive edip hazırlaması, 10 kişi kalınmasına rağmen ortaya koyulan mücadeleci futbol ve futbolcuların hocalarına karşı olan duruşları nedeniyle İsmail Kartal ile yola devam etme seçeneğine artık daha sıcak baktığı öne sürüldü.

Koç’un yeniden başkan seçilmesi halinde, pazar günü şampiyonluk gelmese bile Kartal ile yeni sözleşme imzalayabileceği iddia edildi. Branco’nun yeni hoca adaylarıyla görüşmelere ara verip transfer çalışmalarına yoğunlaştığı kaydedildi.

GAZETECİLERLE BULUŞACAK

İsmail Kartal, bugün Samandıra’da medya mensuplarını ağırlayacak. Tecrübeli teknik adam, saat 15.00’te gazetecilerle bir araya gelerek sezonun değerlendirmesi, tarihi Galatasaray galibiyeti ve ligin son haftasıyla ilgili değerlendirmelerini paylaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx